top

 

Firmaprofil

Virksomheden
Uni-Valve A/S er 100% dansk ejet og blev grundlagt i 1984.
Vi repræsenterer flere anerkendte producenter indenfor ventiler, aktuatorer og relateret udstyr til afspærring og regulering i industrielle processer.
Vor kompetence og kendskab til processer og produkter indebærer, at vi kan tilbyde vore kunder optimale løsninger, service og undervisning.
Vor stab af kvalificerede medarbejdere står til disposition med rådgivning og ekspertise, baseret på mange års erfaring.


Administration:
Vor administrative afdeling har ansvaret for ordrebehandling, indkøb, leveringssikkerhed, lager samt bogføring og økonomisk opfølgning. 


Salg og service:
Vor salgs- og serviceorganisation har ansvaret for løbende at holde vore kunder informerede om forandringer og nyheder i produktprogrammet, samt hjælpe til med valg af produkter.
Salgsafdelingens kompetente medarbejdere giver råd og vejledning om installationer, for at opnå optimale løsninger i aktuelle processer.
Serviceafdelingen tilbyder installation og eftersyn af ventiler og aktuatorer, og arbejder både internt i huset og eksternt hos vores kunder,
læs mere under hovedmenuen Service


Teknisk afdeling og værksted:
Vor tekniske afdeling og værkstede har ansvaret for al sammenbygning og tilpasning af enkelt-komponenter. Derudover ligger ansvaret for behandling af certifikater, materialeanalyser, afprøvninger og tests i denne afdeling. 


Lager:
Vi og vore leverandører er lagerførende i langt de fleste typer af ventiler og aktuatorer samt tilbehør, og kan således levere fra dag til dag. 


Salgs- og Leveringsbetingelser:
For alle leverancer og tilbud gælder Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser i henhold til NL 92.
Hent "Salgs- og leveringsbetingelser" som PDF


Kvalitetsstyring:
Uni-Valve A/S arbejder efter kvalitetssikringssystemet ISO 9002, og kan således leve op til vore kunders krav til kvalitet og leveringssikkerhed. 
Retningslinierne er nedfældet i vor kvalitetsshåndbog (QA manual).

Hent Certifikat fra TÜV Nord iht. PED 97/23/EC


Privatlivspolitik / fortrolighedspolitik (Privacy policy)
I forbindelse med at en ny EU lovgivning er trådt i kraft den 25. maj 2018, har vi opdateret vores procedurer for håndtering af personlige oplysninger så de overholder denne persondataforordning.
Kontakt os for at høre nærmere
 

Kreditværdighed:
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Uni-Valve A/S har kreditværdighed "AAA" efter Soliditets kreditvurderingssystem.
Bedømmelsen er baseret på de seneste 12 måneder og beregnes ud fra flere end 2400 dynamiske beslutningsregler. 

Logoet opdateres dagligt


CVR/VAT:
DK 14246037 


BANK:
Nykredit: Acc. no. 5470-2086682
Swift/BIC: NYKBDKKK 

IBAN:
DKK: DK8654700002086682
USD: DK2354700009674962
EUR: DK9854700009674970 


Medarbejdere og øvrig kontakt: 
Se under KONTAKT i hovedmenuen

Designed by RTEAM